söndag 5 augusti 2007

En man o hanns dotter på vift OCH BEHÖVER LIFT



I dag skulle vi upp till Dingle där Lisa o hennes kille Henrik har sitt torp.
Pappa ska hjälpa de o lägga nytt tak . Lisa mådde lite dåligt så hon skulle komma upp i morgon.
Allt började i alla fall med att pappa hade bara sovit 3 timmar o inte hade någon av oss ätit så vi bad Henrik att stanna vid en McDonald’s för jag har kuponger dit men han lyssnade inte sedan så skulle de börja lägga tak då sa pappa: okey, men vänta Henrik jag ska bara ta ett glas vin. Då braka helvetet löst Henrik sade : NEJ, du får inte dricka inte innan vi ska jobba o jag ger mig fan inte på den punkten. Då packa pappa i hopp grejorna o såå gick vi iväg o lifta det tog ca 1 timme sedan kom det ett snällt par som var jätte trevliga som körde oss enda in till GBG.
(varken jag eller pappa tycker illa om denna person han är jätte go och vi har stor respek för honom det handlar om att min far inte tycker om när folk bossar över honom.)

Kul dag men samtidigt lite konstig och jobbig.
Lisas blog
Pappas blog

2 kommentarer:

kolumnen sa...

Ja det var en helt galna 24 timmar igår, först min kompis med hjärtattacken och sedan detta med huset och liftningen, men som sagt ”det åååårdar sig….” hahaha.

Lycka till med bloggandet, kul att du tog initiativet, ett litet tips, du kanske skulle ha den på engelska också?

Puss på dig, älskar dig
Pappa

J@ckie sa...

joo fan det var endå ganska kul i går, trevligt i allafall :D:D

apropå den frågan om att skriva på engelska . jaa men jag är inte så bra på engelska så det är nog inte nr 1 på min lista juste nu men kanske någon gång i framtiden ;P

puss J@ckie